Avondfeesten


Vraag hier meer info aan over avondfeesten!

 


Formule 1


Aperitief:
Schuimwijn & fruitsap
Koud & warme hapje

Voorgerecht:
(keuze uit)
Rundscarpaccio met ruccola sla & Parmezaanse kaas
Warm bladerdeegje met zeevruchten vergezeld met een zacht currysausje met bieslook

Soep:
(keuze uit)
Andalousiche roomsoep met tomatenblokjes
Saint Germain soep
Heldere bouillon met groenteparels

Hoofdgerecht:

(keuze uit)
Gevulde kippenfilet met pesto & Mozzarella Bijgestaan met een rozemarijnsaus
Bij de gerechten keuze uit de volgende mogelijkheden :
Gebakken krielaardappeltjes of gefrituurde dennenappeltjes

Victoriabaars met prei & champignon saus aardappelpuree met spinazie en seizoen groenten



Dessert
(keuze uit)
Dessertpronkstuk ( ijs of biscuit )

Mokka of thee & versnaperingen
Witte & rode huiswijn

Formule 2


Aperitief:
Schuimwijn & fruitsap
Koud & warm hapje

1ste gang: Koud buffet

Gekookte zalm & Tomaatgarnaal & Opgevulde eitjes
Verse Maatjes (ss. 06/09) & Gazpacho
Gerookte zalm & heilbot & Forel
Terrine van zeevruchten & Fettuccini met Tonijn
Italiaanse ham met meloen & Gerookte kipfilet met kruiden & taboulé rijst

Uitgebreide Saladebar :

Wortel & knolselder – sla, tomaten, komkommer, aardappelsla,
groene boontjes, sla , rode biet, tartaar & cocktailsaus

Uitbreiding van soep op het  buffet: 1.5 € pp (keuze zie Formule 4 )

2de gang: Warm buffet

Gestoofde Provençaalse kalkoen & Gentse waterzooi
Parelhoen met champignonsaus & Gebraad met calvadossaus & appeltjes
Noordzeevis op Oostendse wijze & Dauphinoise aardappelen
Variatie van seizoengroenten & gekookte rijst


Dessert
(keuze uit)
Dessertpronkstuk ( ijs of biscuit )

Mokka of thee & versnaperingen
Witte & rode huiswijn

Formule 3


Aperitief:

Aperitief: Asti & Martini & fruitsap ( mits 1 € opleg Prosseco )

Grissini met pesto & Italiaanse tomaatjes
Minipizza ~ ansjovis Olijven & Parmezaan schilfers  

Aan het Buffet : Koude & Warme gerechten gemengd


Koude Gerechten:


Eitjes gevuld met pesto & Italiaanse kruiden Pasta met zalm (dille & balsamico)
Parmaham met meloen & Bruschette met tomaten & Basilicum Tomaten met mozzarella
Salade met spirelli & tonijn & ansjovis Vitello tonnato & Minestrone
Carpaccio van rundvlees Italiaanse saladebar & ciabatta


Warme Gerechten:


Penne arrabiata & Farfalle carbonera & Spaghetti Bolognaise/zeevruchten saus
Risotto met gerookte kip rucola & Lasagne & Ossobucco van kalkoen
Piccata al limone Fettuccini met roodbaars
Garnituren: Italiaanse groenten & gebakken aardappelen met rozemarijn

Mini dessertenbuffet:

Bruidstaart/Gelegenheids biscuit & Stratiatella & Vanille ijsroom
Tiramisu & Tarte à la limone

Koffie/thee bar ~ Grappa ~ Limoncello

Italiaanse witte & rode wijnen

Formule 4


Aperitief:
Schuimwijn & fruitsap
Koude & warme hapjes 

Voorgerecht:
(keuze uit)
Trio van zalm op een bedje van krokante groenten & mierikswortelvinaigrette
Vitello tonnato met ruccola sla, kappertjes & Parmezaanse kaas
Gebraden victoriabaars filet op een gratin van courgette en tomaat overgoten met een witte basilicum botersaus
Licht gerookte eendenborstfilet met taboulé & honingvinaigrette

Soep:
(keuze uit)
Kippen roomsoep met kervelplukjes / Broccoli roomsoep met gerookte spekreepjes
Pistou soep met basilicum & Parmezaan / Andalousiche roomsoep met tomatenblokjes
Witloof roomsoep met gerookte zalmsnippers / Pompoen roomsoep met bospaddenstoelen
∞∞∞∞∞∞∞
Heldere bouillon met groenteparels / Minestrone à l‟ Italienne

Hoofdgerecht:
(keuze uit)
Parelhoenfilet met witte portosaus & paddenstoelen & wortelflan
Varkenshaasje met mosterdsaus op Florentijnse wijze
Gegrilde roodbaars met saffraan of Provençaalse kruiden saus
Gebakken eendenborstfilet met grijze peper & calvadossaus – Normandisch garnituur

Bij alle gerechten aardappelen naar keuze:
Aardappelpuree ~ gebakken krielaardappeltjes ~ gratin dauphinois ~ gefrituurde dennenappeltjes

Dessert
(keuze uit)
Dessertpronkstuk ( ijs of biscuit )

Mokka of thee & versnaperingen
Witte & rode huiswijn

Formule 5


Aperitief:
Cava & fruitsap
Koude & warme hapjes

Voorgerecht:
(keuze uit)
Mousse van ganzenlever op een slaatje van witloof met appel, zuur-zoete saus met perensiroop Tongfilets gevuld met zalm in brickdeeg met witte wijnsaus & sjalotten
Warm bladerdeegje met rivierkreeftjes & zeevruchten met een kreeftencoulis op smaak gebracht met groene kruiden

Soep:
(keuze uit)
Kippen roomsoep met kervelplukjes / Broccoli roomsoep met gerookte spekreepjes
Pistou soep met basilicum & Parmezaan / Andalousiche roomsoep met tomatenblokjes
Witloof roomsoep met gerookte zalmsnippers / Pompoen roomsoep met bospaddenstoelen
∞∞∞∞∞∞∞

Hoofdgerecht:
(keuze uit)
Gebakken kalfstournedos met licht geparfumeerde currysaus & gegrilde Parmaham vergezeld met basmatierijst & spinazieflan
Opgevulde kwartel met kalfsmousseline begeleid met een witte porto saus & een brunoise van groenten

Bij alle gerechten aardappelen naar keuze:
Aardappelpuree ~ gebakken krielaardappeltjes ~ gratin dauphinois ~ gefrituurde dennenappeltjes

Dessert:
(keuze uit)

IJspronkstuk met rode vruchten
Taart in “Piéce Monté” met vers fruit
Tarte Tatin met calvados saus & vanille ijs

Mokka of thee & versnaperingen
Witte & rode huiswijn

Formule 6


Internationaal buffet


Aperitief:
Cava & fruitsap
Koude lepelhapjes & een assortiment warme hapjes

Aan het Buffet : Koude & Warme gerechten gemengd

Oosters
Suchi & Dim Sum & Chop Soy kip
Loempia & Nasi Goreng & Scampi’s met Chinese groenten
 
Zuiders
Tomaat met mozzarella & Carpaccio van rundvlees met Parmezaanse kaas
Penne arrabiata & Varkenshaasje gevuld met kaas & pesto
Paëlla & Lasagne & Zuiderse brochette & Groetenratatouille

Noord & Westers
Cocktail van rivierkreeftjes & garnaal Zalm Belle-vue
Zeeuwse oesters & Gegrilde roodbaars met saffraansaus
Mousse van gerookte zalm geserveerd in een glaasje
Lamsnavarin geparfumeerd met curry & Gevulde eitjes met tuinkruiden 

Salade bar & Aardappelen gerechten
Wortel & knolselder – sla, tomaten, komkommer, aardappelsla, groene boontjes, sla , rode biet, tartaar & cocktailsaus

Dessert
(keuze uit)
Dessertpronkstuk ( ijs of biscuit )

Mokka of thee & versnaperingen
Witte & rode kasteelwijnen

Formule 7


Walking Dinner / Diner Dansant

In 2 varianten mogelijk

1ste :
een 4 tal kraampjes met verschillende koude & warme & desserten

2de:
Alle gerechtjes worden bediend door onze obers & er is meer een receptie style & cocktailtafels aanwezig



Formule 8


Aperitief:
Champagne ~ vers fruitsap ~ kirr royale
Warme & koude mondstrelers

Voorgerecht :
(keuze uit)
½ Kreeft Belle-vue & zijn garnituur (koud geserveerd , wel of niet door de keuken uitgehaald)
½ Kreeft Armoricaine ½ kreeft met een brunoise van groenten vergezeld met een getomateerde kreeftensaus gegratineerd met een sabayon
½ Kreeft met Provençaalse kruiden , look & peterselie , gegratineerde met een witte botersaus
Gevulde zeetong met scampi’s vergezeld met een coulis van paprika in witte wijnsaus
Warm bladerdeegje met ganzenlever , gekonfijte prei met Muscat de Rivesaltes & limoen saus

Soep :
(keuze uit)
Velouté van zoete aardappeltjes op smaak gebracht  met kokosmelk en exotische kruiden
Broccoli roomsoep met gerookte spekreepjes / Pistou soep met basilicum & Parmezaan
Witloof roomsoep met gerookte zalmsnippers / Pompoen roomsoep met bospaddenstoelen
∞∞∞∞∞∞∞
Heldere bouillon met groenteparels / Minestrone à l‟ Italienne Kwartelbouillon met fijne groentjes ∞∞∞∞∞∞∞
Kreeftensoep geparfumeerd met cognac / Provençaalse vissoep geparfumeerd met saffraan Velouté van verse asperges met kip & kervelplukjes / Parelhoen roomsoep met oesterzwammen

Hoofdgerecht:
Ossenhaas met rode wijnsaus verzacht met sjalotten & aangepaste seizoen groenten
Gebakken lamskroon met een saus van verse basilicum, tijm & look ratatouille & gevulde groenten Gebakken tarbotfilet met fijne groene asperges & grijze garnalen
Wildgerechten in het seizoen ( Hert of Fazant )

Bij de gerechten keuze uit de volgende mogelijkheden :
Aardappelpuree ~ gebakken krielaardappeltjes met rozemarijn ~ gratin dauphinois ~ gefrituurde dennenappeltjes ~ verse aardappelkroketten(+0,5€ pp)

Dessertenbuffet & Koffie/thee bar

Witte & rode kasteelwijnen

Formule 9


Aperitief:
Champagne ~ vers fruitsap ~ kirr royale
Warme & koude mondstrelers

Voorgerecht :
(keuze uit)

½ Kreeft Belle-vue & zijn garnituur (koud geserveerd , wel of niet door de keuken uitgehaald)
½ Kreeft Armoricaine ½ kreeft met een brunoise van groenten vergezeld met een getomateerde kreeftensaus , gegratineerd met een sabayon
½ Kreeft met Provençaalse kruiden , look & peterselie , gegratineerde met een witte botersaus
Warm bladerdeegje met ganzenlever , gekonfijte prei met Muscat de Rivesaltes & limoen saus
Ganzenleverterrine met appeltjes & koude groentjes , vijgen & een honing vinaigrette

Soepen - zie uitgebreide keuze bij Formule 8

Tussengerecht of Sorbet: 
(keuze uit)

Pannetje (of brickdeeg ) met tong - tarbot – roodbaars op een bedje van prei & witte botersaus
Tongfilets met St.-jacobsvruchten & groetensliertjes in brickdeeg
(Sorbet: citroen met wodka ~ peren met Poire Williams)

Hoofdgerecht :
(keuze uit)

Ossenhaas met rode wijnsaus verzacht met sjalotten & aangepaste seizoen groenten
Kalfsfilet met saus van graanmosterd & oesterzwammen  & aangepaste seizoen groenten
Gebakken reerug geflambeerd met cognac & peperroomsaus peren gepocheerd in rode wijn saus, veenbessen ~ appel ~selderpuree

Bij de gerechten keuze uit de volgende mogelijkheden :
Aardappelpuree ~ gebakken krielaardappeltjes met rozemarijn ~ gratin dauphinois ~ gefrituurde dennenappeltjes ~ verse aardappelkroketten

Dessertbuffet & kaasplank & Koffiebar

Nachthapjes

(uiensoep ~ mini croque monsieur ~ mini pizza) = standaard 
(Kraampje met frietjes ~ mini hamburger ~ mini hot dog) = + 2 € pp

Witte wijn: Chablis of Sancerre Rode wijn: Bordeaux of Bourgogne