Recepties


Vraag hier meer info aan over recepties!

 


Formule 1 (± 2 uur)


Schuimwijn & Fruitsap

Mini tomaatjes met mozarella & basilicum
Meloenbolletje met serranoham
Bruchetta met tapenada en gekonfijte tomaat
Mini loempia & Worstenbroodje
Mini pizza Mini kaasbolletje
Mini Brownies  – Mini Frangipane

Formule 2 (± 2 uur)


Schuimwijn & Fruitsap

Krokante toast met gerookte zalm
Terirre van vis & Mousse van eend met uienkonfituur
Mini croque Monsieur & Gepaneerde scampi
Mini garnaalkroket & Mini quiche met prei
Mini zalmbroodje

Koffiebar met zoete afsluitertjes ( Javanais / Miserables )

Formule 3 (± 2 uur)


Schuimwijn & Fruitsap & Witte wijn

Tartaar van zalm & Mini toast met gerookt visassortiment
Maatjes (in het seizoen) & Oesters
Ciabatta met pesto en gedroogde serranoham
Bloedworst met appel & Mini garnaal videe
Champignons gebakken in met lookbotersaus
Gebakken scampi op Oosterse wijze

Koffiebar met zoete afsluitertjes ( ijspralines / petit fours )

Formule 4 (± 2 uur)


Cava & Fruitsap & Witte wijn

Mousse van geitenkaas met chorizzo
Oesters & Quenelles van gerookte forel
Gerookte eendenborst met honingvinaigrette
Dim Sum
Seizoensoepje : (Zomer – Gazpacho / Winter – Roomsoepje)
Gebakken scampi geparfumeerd met curry
Mini vol au vent met kip & champignons

Koffiebar met zoete afsluitertjes ( javanais / Miserables / Ijspralines )

Formule 5 (± 2 uur)


Cava & Fruitsap & Kir Royale

Rundscarpaccio met Rucolla en Parmezaan
Roullade van gerookte zalm met krab & Gevarieerd sushi bordje
Seizoensoepje : (Zomer – Gazpacho / Winter – Pistousoep)
Tortelli met een tomatensausje & Basilicum
Gestoomde Victoriabaars met witte wijnsaus en waterkers
Gentse waterzooi van kip

Koffiebar met zoete afsluitertjes ( Mini Profiterolles / Mini Bavarois )

Formule 6 (± 2 uur)


Champagne & Vers Fruitsap & Kirr royale

Carpaccio van tonijn &  Koude creme brûlée van ganzenlever
Coppa op een bedje van rucolla sla en truffelolie
Coquille St-Jacques geparfumeerd met Safraansaus
Mini lamstournedos & een puree van erwten met tijm saus
Mini geitenkaasje met seizoensla en appel afgegarnierd met zoete vinaigrette
Seizoen soepje: (Zomer – Gazpacho met look toast , tomaat en Parmesaan /  Winter – Bisque)

Koffiebar met zoete afsluitertjes (Mini tarte tatin / Mini Chocolade Moelleux  )

Formule 7 (± 3.5 a 4 uur)


Luxe receptie

45 min. receptie rechtstaand:

Champagne Dehours en vers fruitsap

Koude hapjes:
Carpaccio van kip met taboulé – Mousse van geitenkaas met choorizzo
Soepje – (Zomer – Gazpacho / Winter – Bisque van rivierkreeftjes)

Warme hapjes:
Scampi geparfumeerd met curry & kokos Mini ravioli met pestosaus & tomaat

Nadien worden de mini buffetten geopend en is er gelegenheid om plaats te nemen aan tafels of aan hoge staan tafeltjes in receptie style.

Koud receptie buffet:

Tomaat garnaal & gekookte verse zalm
Gerookte zalm & Toast met gerookte heilbot & forel
Carpaccio van rundsvlees met ruccola sla & Parmezaan kaas
Rauwe groentjes en brood assortiment

Warm receptie buffet:

Lamskoteletjes met Provençaalse kruiden
Opgevulde kwartels Parelhoen met witte portosaus
Victoriabaars gegratineerd met mosterd & spinazie met witte botersaus

Seizoen groenten & krielaardappelen afgewerkt met rozemarijn

Dessertbuffet in receptiestyle:

Gelegenheids gebak in biscuits & Mini tarte à tin
Creme brulee -& éclairs
Verse ijsroom met warme chocoladesaus
Moelleux au chocolade
Trio van Franse kaas

Wijnstand met witte en rode kasteelwijnen en water

Koffie & thee bar